Як пройшли «Наукові пікніки» в Харкові

Близько шістдесяти навчальних закладів, інститутів, конструкторських бюро, підприємств, установ культури і освіти взяли участь у фестивалі науки, освіти та науково-популярної культури «Наукові пікніки».

Більше п'ятисот учасників представили гостям заходу такі галузі знань, як хімія, фізика, криміналістика, історія, робототехніка, астрономія, інформатика, медицина, математика, фармація, логіка, військова справа та інші.

Організаторами заходу виступили Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту, Харківський міський центр дозвілля молоді, Громадський інформаційно-аналітичний центр для молоді і Харківське міське громадське об'єднання «Центр розвитку громад».

Наукові Пікніки - це інтерактивні експерименти для жителів різних міст України. В наметах, на скверах чи інших публічних територіях поєднується наука з забавою. 

Мені сподобалась атмосфера на фестивалі. Дуже багато дітей, з гарячими очима, які зацікавлені в своєму майбутньому. Студенти, які з ентузіазмом демонструюсь свої наробки. Вважаю, що поки існують такі заходи, майбутнє в українській освіті є! 

Відео взято з каналу на Ютуб Максима Костенко